Supafil

Een nieuwe ontwikkeling is een toepassing van verbeterde materialen voor spouwmuurisolatie. Naast de in de markt bestaande HR-producten is Wielders isolatie erin geslaagd om gecertificeerde materialen waaronder Supafil met een zeer hoge isolatiewaarde in de klasse HR++ aan te kunnen bieden. HR++ spouwmuurisolatie is binnen een dag te realiseren zonder veel overlast van ingrijpende werkzaamheden aan de gevel. Voor het aanbrengen van HR++ Spouwmuurisolatie wordt vanaf de buitenmuur gewerkt.

De door Wielders isolatie toegepaste HR++ inblaaswol is van zeer hoge kwaliteit en is de eerste hoogrendement HR++ inblaas wol met komo-certifcaat. Er zijn een aantal opvallende verschillen tussen deze HR++ inblaaswol en de traditionele inblaaswol. De warmtegeleidingcoëfficiënt (Lamdawaarde) van Supafil bedraagt 0,034 W/mK. Bij een traditionele spouwmuur met een spouw van 6 cm heeft dit een Re -waarde van ca 1,96 m2K/W en een Rd-waarde van 1,76 m2K/W. Door een optimale gewichtsverdeling ontstaat een gelijkvormig pakket van isolatie in de spouw.

Wat zijn de voordelen van Supafil?
Supafil is waterafstotend. Als de buitenmuur nat wordt door regen, zal het vocht niet door de isolatielaag binnendringen naar de binnenmuur. De muur blijft 'ademen' omdat de isolatielaag wel waterdamp doorlaat van binnen naar buiten. Daarnaast is Supafil duurzaam. Het wordt eenmalig uitgevoerd voor de levensduur van de woning!

 

© 2014 - 2019 Wielders Isolatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel