Zonnepanelen

Waarom zonnepanelen?
Zonnepanelen verlagen de energierekening en zijn goed voor het milieu. Daarnaast zet u de energieprijs voor heel veel jaren vast, zodat u uw vaste lasten in de hand heeft. Ook bij de verkoop van uw woning zijn zonnepanelen interessant, een energiezuinige woning verkoopt nu in eenmaal beter.

Zonnepanelen en het milieu
Zonnepanelen zijn goed voor het milieu: zelfs bij weinig zon leveren zonnepanelen al elektriciteit. Dat is mooi want als zonnepanelen elektriciteit leveren hoeft een kerncentrale of kolencentrale dat niet te doen.

De prijs van zonnepanelen
Inmiddels is de prijs van zonnepanelen dermate laag dat zonnepanelen ook financieel interessant zijn. Zo kunt u uw zonnepanelen binnen circa 10 jaar terugverdienen. 7-8 jaar is zeker geen uitzondering meer! Wanneer de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, gaan zij ruim 30 jaar mee.

De montage van zonnepanelen
Montage van zonnepanelen wordt op verschillende manieren gedaan; indak, opdak of opgesteld op een plat dak.
Bij voorkeur monteren wij de zonnepanelen op een schuin dak met het Lorenz systeem, dit enkel of dubbellaags systeem met 6mm dikke RVS beugels wordt vastgezet op de bouwkundige onderconstructie van het dak, met RVS montagemateriaal. Al deze systemen worden statisch doorgerekend. U krijgt van ons een opleverrapport met daarbij een statisch rapport van het montagesysteem, toegespitst op uw woning en/of bedrijfsgebouw. Zo weet u zeker dat u kwaliteit op uw dak heeft.
Als alternatief kunnen wij ook Clickfit aanbieden, dit is alleen geschikt voor daken met stevige panlatten, en bepaalde types dakpannen, wanneer u hierover meer wilt weten kunt u contact opnemen met een adviseur van Wielders isolatie.

Soorten zonnepanelen
Wij leveren diverse soorten zonnepanelen, zowel monokristal als polykristal panelen. In elke prijsklassen hebben wij een de beste geselecteerd.
De zonnepanelen kunnen op het dak gemonteerd worden, maar ook in het dak, zodat het mooi aansluit tussen de dakpannen. Platdak systemen maken wij op verschillende manieren, zoals met Ubbink Solar console's, Flatfix of met het nieuwe ballast arme Lorenz Aero. Het Lorenz Aero systeem werkt met extreem weinig ballast, waardoor het nu mogelijk is om ook op lichte dakconstructies zoals bedrijfshallen zonnepanelen te plaatsen zonder dat er een ondersteuning door het dak heen gemaakt hoeft te worden!

Solarport, uw duurzame Carport
Het idee van de solarport is dat de uw (semi)elektrische auto of hybride plug-in auto via de PV-panelen opgeladen kan worden. Dit kan dan een alternatief worden voor het thuis laadstation of een laad station voor uw medewerkers, zonder dat het laden geld kost. Op die manier wordt groen rijden echt groen, en ook nog eens voordeliger!

Salderen
Salderen is het verrekenen van de teruglevering van energie met het verbruik. Saldering vindt plaats bij teruglevering tot 5000 KWh. Dit geldt voor kleinverbruikers, zoals een huishouden of een klein bedrijf.
Stel dat u 500 KWh heeft teruggeleverd en 3000 KWh van het net heeft verbruikt. Dan betaalt u uiteindelijk voor 2500 KWh. Dit heet salderen.

Als u meer stroom aan het net teruglevert dan u verbruikt is de salderingsregeling maar gedeeltelijk van toepassing. Over het deel wat u meer teruglevert dan u gebruikt kan geen saldering plaatsvinden. Voor dit deel kunt u wel een vergoeding krijgen van uw energieleverancier.

Stel dat u 2500 KWh heeft teruggeleverd en 2000 KWh van het net heeft verbruikt, dan wordt tot 2000 KWh gesaldeerd en krijgt u dus voor 500 KWh een nog overeen te komen vergoeding van uw energieleverancier.

 

© 2014 - 2019 Wielders Isolatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel