Nieuwe subsidie mogelijkheden voor isolatie van uw woning

Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis aan. De subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector.

U kunt subsidie van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 aanvragen. De Staatscourant publiceerde de regeling 'Subsidie energiebesparing eigen huis' op 1 september 2016.

Voor wie? Particuliere woning- en appartementseigenaren en Verenigingen van Eigenaren kunnen gebruik maken van de regeling.


Informatie over subsidie mogelijkheden

Uw woning energiezuiniger te maken door middel van isolatie maakt het mogelijk om subsidie te ontvangen. Voor woningeigenaren, -verhuurders en –corporaties is een subsidieoverzicht opgesteld. U kunt informatie verkrijgen over de subsidiemogelijkheden voor uw situatie. Door het invoeren van gegevens op www.energiesubsidiewijzer.nl of www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis kan dit extra snel. Bekijk direct op welke subsidie u recht heeft.

Vraag subsidie alleen aan of samen met uw buren!

Heeft u bijvoorbeeld recht op een Energiepremie dan kunt u deze zelf aanvragen, samen met de buren of met een Vereniging van Eigenaren. Voor u zelf en uw buren maakt de subsidie dan een investering in de woningen mogelijk.

Energiebesparing door isolatiemaatregelen

Bij de energiebesparende maatregelen die u hoort te treffen na het verkrijgen van subsidie, kunt u denken aan gevelisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie of bijvoorbeeld vloerisolatie. Maak nu vrijblijvend een afspraak en bekijk wat u kunt besparen en van welke andere bijkomende voordelen u kunt genieten bijvoorbeeld extra comfort.   

Wielders Isolatie geeft u vrijblijvend advies over de maatregelen die u het meeste energie doen besparen en wat de mogelijkheden zijn. Bekijk op welke subsidie u recht heeft en neem contact op voor uw isolatiemogelijkheden met Wielders Isolatie.

Hulp nodig bij het aanvragen van de subsidie?

Onze adviseurs zijn u graag van dienst met deze extra service. Wielders Isolatie geeft u vrijblijvend advies over aanvragen van uw subsidie.

© 2014 - 2019 Wielders Isolatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel