Hoog Rendement (HR)++ glas isoleert beter dan enkel glas, en verbeteren uw comfort. Ook bespaart u op uw stookkosten, zo verdient de investering zichzelf terug.

Ook wanneer ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, hoog rendement (HR) ++ glas rendabel zijn. 

Het grootste voordeel van HR++ glas is dat het goed isoleert, met als gevolg een aangename temperatuur in huis. Er zit een coating op de glasplaat die de warmteverlies beperkt. HR++ glas laat zonnestralen door en zorgt dat de warmte van binnen deels weerkaatst.  Tussen de glasplaten zit edelgas die de warmteverlies extra beperkt. Hierdoor isoleert HR++ glas 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas!

Energiekosten besparen

Met HR++ glas kunt u veel geld besparen op uw energiekosten. De warmteverlies blijft beperkt, hierdoor hoeft u de verwarming minder hard te stoken dan bij dubbele beglazing. Een gemiddeld rijtjeshuis met 20 m² aan glaswerk kan een besparing van €120,- per jaar realiseren. Wanneer de vergelijking met enkelglas en HR++ glas wordt gemaakt, is deze besparing voor hetzelfde rijtjeshuis tot wel €260,- per jaar!

Wilt u meer weten over HR++ glas? Wielders isolatie kan u vertellen welke keuze voor uw woning het meest geschikt is en hoeveel u op jaarbasis kunt besparen.

© 2014 - 2019 Wielders Isolatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel