Aardbevingsschade en herstel

Wanneer u aardbevingsschade aan uw woning heeft ten gevolge van gaswinning door de NAM, denk aan: verzakking, scheurvorming of vervorming, kan dit een veiligheidsrisico van uw woning met zich meebrengen. Ook kan het een waardevermindering van uw huis betekenen. Daarom is het belangrijk dat de aardbevingsschade wordt opgelost.

Wanneer uw aardbevingsschade heeft, is het van belang dat u hiervan een schademelding maakt.  Hierna zal een beoordeling van de schade plaatsvinden en wordt er een rapportage opgemaakt. Op basis van deze rapportage hoort u of u recht heeft op een vergoeding. Wanneer u recht heeft op een vergoeding, kunt u contact met ons opnemen via info@wieldersisolatie.nl of 06-11283359/06-25590917 zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken om de schade te herstellen.

Subsidie

Huiseigenaren met een schade van minimaal €1.000,- konden tot 1 juli 2016 een aanvraag voor de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering (WVM) indienen bij het SNN, indien zij minder dan een maand daarvoor een definitief expertiserapport hadden ontvangen. Dat is nu niet meer mogelijk wegens het vervallen van de regeling per 1 juli jl. Er wordt gewerkt aan een nieuwe subsidieregeling voor duurzaamheidsmaatregelen. Lees hier welke maatregelen vergoed worden.

© 2014 - 2019 Wielders Isolatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel