Zonnepanelen

Zonnepanelen verlagen de energierekening en zijn goed voor het milieu. Daarnaast zet u de energieprijs voor heel veel jaren vast, zodat u uw vaste lasten in de hand heeft. Ook bij de verkoop van uw woning zijn zonnepanelen interessant, een energiezuinige woning verkoopt nu in eenmaal beter.

Zonnepanelen en het milieu

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu: zelfs bij weinig zon leveren zonnepanelen al elektriciteit. Dat is mooi want als zonnepanelen elektriciteit leveren hoeft een kerncentrale of kolencentrale dat niet te doen.

Advies aanvragen 

De prijs van zonnepanelen 

Inmiddels is de prijs van zonnepanelen dermate laag dat zonnepanelen ook financieel interessant zijn. Zo kunt u uw zonnepanelen binnen circa 4-5 jaar terugverdienen. 3-4 jaar is zeker geen uitzondering meer! Wanneer de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, gaan zij ruim 30 jaar mee. 

Montage

Montage van zonnepanelen wordt op verschillende manieren gedaan; opdak of opgesteld op een plat dak.

Bij voorkeur monteren wij de zonnepanelen op een schuin dak met CLICKFIT EVO, dit enkel of dubbellaags systeem met 6mm dikke RVS beugels wordt vastgezet op de bouwkundige onderconstructie van het dak, met RVS montagemateriaal. Al deze systemen worden statisch doorgerekend. U krijgt van ons een opleverrapport met daarbij een statisch rapport van het montagesysteem, toegespitst op uw woning en/of bedrijfsgebouw. Zo weet u zeker dat u kwaliteit op uw dak heeft.

 U kunt contact opnemen met een adviseur van Wielders isolatie.

3 Soorten zonnepanelen

Soorten zonnepanelen

Wij leveren diverse soorten zonnepanelen, zowel monokristal als polykristal panelen. In elke prijsklasse hebben wij de beste geselecteerd.
De zonnepanelen kunnen op het dak gemonteerd worden. Platdak systemen maken wij op verschillende manieren. Vraag voor meer informatie vrijblijvend een adviesgesprek aan met uw besparingsadviseur van Wielders Isolatie B.V.

Advies aanvragen 

Salderen

Salderen is het verrekenen van de terug levering van energie met het verbruik. Saldering vindt plaats bij terug levering tot 5000 KWh. Dit geldt voor kleinverbruikers, zoals een huishouden of een klein bedrijf.
Stel dat u 500 KWh heeft terug geleverd en 3000 KWh van het net heeft verbruikt. Dan betaalt u uiteindelijk voor 2500 KWh. Dit heet salderen.

Als u meer stroom aan het net terug levert dan u verbruikt is de salderingsregeling maar gedeeltelijk van toepassing. Over het deel wat u meer terug levert dan u gebruikt kan geen saldering plaatsvinden. Voor dit deel kunt u wel een vergoeding krijgen van uw energieleverancier.

Stel dat u 2500 KWh heeft terug geleverd en 2000 KWh van het net heeft verbruikt, dan wordt tot 2000 KWh gesaldeerd en krijgt u dus voor 500 KWh een nog overeen te komen vergoeding van uw energieleverancier.